Politica de confidentialitate

Nota de informare privind prelucrarea datelor personale –www.sanoglucid.ro

Documentul de mai jos este o informare despre modul in care folosim datele tale si contine explicatii cu referire la ce date folosim, in ce scopuri si pentru cata vreme, cine are acces la ele si care sunt drepturile tale in privinta datelor prelucrate.

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Farmacie.bio (farmacie.bio) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

________________________________

Site-ul www.sanoglucid.ro   este administrat de societatea Heshoutang International SRL  o companie din Romania cu sediul in Buzau, strada Unirii, B 15, Ap 6, judetul Buzau, CUI 33351512, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului al judetului Buzau sub numarul J10/494/2014 telefon 0735.390.878, email contact@farmacie.bio

www.sanoglucid.ro este un magazin online. Pentru a putea sa ne indeplinim acest scop, intram in contact cu vizitatorii nostri care doresc, la initiativa lor, sa realizeze comenzi. Ulterior prelucram datele in vederea livrarii comenzilor inregistrate pe site. De asemenea, realizam campanii de marketing/promovare pentru atragerea de cumparatori pentru diverse produse si alte operatiuni de prelucrare de date personale pe care le explicam mai jos.

Documentul de mai jos este, deci, foarte important, pentru ca el explica de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite servicii. Te rugam sa il citesti cu atentie, pentru ca ne-am straduit sa explicam aici o serie de principii si concepte utile atat in interactiunea cu siteul nostru, cat si in interactiunea cu mediul online, in general.

Iti vom povesti mai jos, de asemenea, ce drepturi ai in legatura cu datele personale pe care ti le prelucram, precum si ce actiuni poti intreprinde pentru a intelege si controla mai bine volumul de date personale care iti este prelucrat in mediul online.

________________________________
Informatii de contact

Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la următoarele date de contact:

Email: contact@farmacie.bio

Telefon: 0735.390.878
Website: www.sanoglucid.ro

Adresa sediu: sediul in Buzau,strada Unirii, B 15, Ap. 6, judetul Buzau
________________________________

Ce sunt datele cu caracter personal?

Potrivit GDPR, „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv că o dată poate deveni într-un anumit context dată cu caracter personal, iar în alt context să fie pur și simplu o informație fără valoare de dată cu caracter personal.
Iată câteva exemple de date cu caracter personal:

  • numele;
  • domiciliul sau reședința cuiva;
  • o adresă de e-mail (inclusiv adresele de tipul andrei.popescu@firma.ro);
  • numărul de buletin, pașaport sau carte de identitate;
  • date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil)*;
  • un IP;
  • un cookie ID;
  • silueta cuiva din înregistrările CCTV;
  • un număr de înmatriculare al unei mașini;

După cum se vede, definiția datelor cu caracter personal mai conține câteva elemente importante:

Datele personale vizează informații privind persoanele fizice, nu persoane juridice. Distincția e importantă pentru că, spre exemplu, numărul de înregistrare de la Registrul Comerțului, Codul fiscal ori alte elemente de identificare ale unor companii nu sunt date cu caracter personal. Mai mult, atunci când o adresă de e-mail ori un număr de telefon vizează în mod clar o persoană juridică (ex. e-mailurile de tip office@ sau telefoanele de la un call-center public al unei companii), atunci nu vorbim despre date cu caracter personal.
Nu contează dacă prelucrarea acestor date personale se face prin intermediul unui sistem automat ori prin intermediul unui sistem neautomatizat (ex. prelucrare manuala), dacă aceasta face parte dintr-un sistem structurat de evidență a datelor. Singurul lucru important e că vorbim despre o prelucrare a unui astfel de tip de date.

Mai multe informații pentru înțelegerea a ce sunt datele cu caracter personal se pot obține citind Opinia nr. 4 din 2007 privind conceptul de date cu caracter personal, emis de Grupul de Lucru Articol 29.

Simplificând definiția de mai sus, am putea concluziona că datele personale înseamnă date care se referă la o persoană în viață care poate fi identificată folosind aceste date sau pornind de la aceste date și folosind informații suplimentare care sunt sau pot intra în posesia operatorului de date.

DATELE SOLICITATE

www.sanoglucid.ro este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

DE CE AVEM NEVOIE DE DATE

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.sanoglucid.roin cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

 

 

www.sanoglucid.ro colecteaza datele personale in doua modalitati importante:

Informatie furnizata direct de tine, prin intermediul formularelor www.sanoglucid.ro(spre exemplu, ca urmare a inregistrarii ca membru al comunitatii www.sanoglucid.ro, ca urmare a solicitarii unui serviciu www.sanoglucid.ro, ca urmare a comenzilor plasate pe site ori ca urmare a abonarii la newsletterele www.sanoglucid.ro daca este cazul,sau a comenzilor telefonice).
Informatii pe care le obtinem atunci cand ne folosesti serviciile (spre exemplu, prelucram istoricul interactiunilor tale cu newsletterele noastre pentru a putea intelege si limita newsletterelor la cele care te intereseaza, istoricul comenzilor tale etc).

Date furnizate de tine, in mod direct

www.sanoglucid.ro poate utilizeaza formulare prin care iti poti face cont, poti comanda, poti lasa review-uri ori te poti inregistra la newsletterele informative www.sanoglucid.ro. Aceste formulare includ câmpuri precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la adresa de livrare a unor produse, detaliile de facturare, etc.

Folosim aceste date pentru a-ti permite accesul in site si pentru a putea livra produsele si serviciile pe care ai ales sa le primesti (produsul comandat, newslettere etc.). Baza legală pentru această prelucrare este intrarea și executarea unui contract la care esti parte (ori de cate ori realizezi operatiunile de mai sus, esti de acord cu termenii si conditiile de furnizare a acelor servicii) sau consimtamantul tau, daca vorbim despre efectuarea de comunicari comerciale catre tine, fara sa fie vorba despre produse si servicii similare pe care le-ai achizitionat deja de la noi, unde suntem indreptatiti sa iti trimitem comunicari comerciale (dar vom continua, in permanenta, sa-ti oferim posibilitatea de a te dezabona de la acel gen de comunicari).

Ar putea fi necesar uneori să solicităm, de asemenea, informații fiscale suplimentare, în cazul în care suntem obligați prin lege să depunem declarații fiscale în legătură cu produsele si serviciile comandate de tine. In acel caz, ne vom referi la adresa ta (necesara pentru a fi trecuta pe factura fiscala), dar si alte date fiscale pe care legea ne obliga sa le colectam si prelucram in legatura cu tranzactia in cauza. In aceasta situatie, temeiul legal pentru prelucrare va fi reprezentat de obligatia de a ne conforma cu prevederile din legislatie.

Nu iti  folosim datele pentru a trimite comunicări de marketing decât dacă optezi în mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar și în astfel de cazuri, te asigurăm că ai o opțiune ușor de folosit pentru a te dezabona (retragere consimțământul) în orice moment, fie în comunicarea însăși, fie contactând-ne prin email sau telefon.

www.sanoglucid.rooferă, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiti in urma folosirii acestei optiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării tale și / sau de a păstra o evidență a reclamației tale, a solicitării de consultanta și a altora similare. Aceste date sunt stocate in vederea indeplinirii solicitarilor tale dupa care la cererea ta le putem sterge.

Utilizarea siteului www.sanoglucid.ro

CE VOM FACE CU DATELE

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.sanoglucid.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

www.sanoglucid.ro colecteaza in mod automat anumite informatii, pe care le stocheaza in rapoartele sale de trafic. Informatiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitezi, regiunea sau localizarea generala de unde accesezi siteul, precum si tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesezi. In plus, colecteaza si un istoric al paginilor pe care le accesezi.

Utilizam aceasta informatie in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce masura paginile siteului corespund nevoilor de afisare ale dispozitivului tau particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci cand livreaza pagini catre anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinte, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre.

De asemenea, colectam informatii demografice statistice care ne ajuta sa identificam preferintele vizitatorilor www.sanoglucid.ro www.sanoglucid.ro foloseste, de asemenea, cookie-uri, despre care puteti citi in sectiunea de mai jos.

________________________________

Cookieuri si alte tehnologii similare

La inceputurile internetului, site-urile nu aveau memorie. Asa se face ca, in primele variante de site-uri, nu era posibila autentificarea vizitatorilor si nici utilizarea unor ajutoare precum cosurile de cumparaturi, in cazul magazinelor online sau a altor mecanisme care ajuta utilizatorul si site-ul sa se recunoasca si la alte vizite.

Cookie-urile au fost inventate tocmai pentru a remedia aceasta problema. Ele sunt mici fisiere text, plasate pe terminalul unui vizitator, care joaca rolul de memorie a siteului. Ori de cate ori omul in cauza acceseaza un anumit site, acesta poate scrie sau citi in cookie-ul pe care l-a plasat pe terminal tot felul de informatii pe care vizitatorul le-a transmis, deja, catre website, direct sau indirect. Ulterior, de aici s-au dezvoltat si alte tehnologii care vizeaza acelasi tip de scop. Am incercat sa descriem fiecare astfel de tehnologie mai jos.

Cookie-urile sunt fișiere text mici plasate pe computer sau pe dispozitive mobile când accesați site-uri web. Cookie-urile „directe” sunt stabilite de domeniile pe care le vizitați în acel moment (ex. www.sanoglucid.ro).Cookie-urile „terțe” sunt stabilite de alte domenii decât cele ale site-urilor pe care le vizitați (ex. alte domenii decat www.sanoglucid.ro).

Codul de publicitate mobilă este un identificator unic (ID) stabilit de sistemul de operare al dispozitivului dvs. mobil. Acest ID ajuta aplicațiile pe care le instalați pe dispozitiv și care pot conține reclame sa va recunoasca. Majoritatea dispozitivelor permit aplicațiilor să acceseze în mod prestabilit ID-ul de publicitate mobil. Cu toate acestea, puteți modifica setările dispozitivului pentru a împiedica dispozitivul să partajeze acest cod cu diverse aplicații. Verificați secțiunea „Ajutor” pentru sistemele de operare pentru a afla mai multe despre gestionarea ID-urilor de publicitate mobilă. Pe Android, Publicitate înseamnă ID-ul de publicitate Android, pe dispozitive iOS înseamnă ID-ul pentru agentul de publicitate (IDFA).

Cele mai multe cookie-uri pot fi incluse intr-una dintre categoriile de mai jos:

(a) Strict Necesare: aceste cookie-uri sunt esentiale in furnizarea serviciilor solicitate de catre tine. Fara ele, websiteul nu poate functiona ori livra serviciile furnizate (autentificare, cos de cumparaturi etc).

(b) Performanta: aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care vizitatorii utilizează un site web, cum ar fi paginile cele mai populare, ce metodă de conectare între pagini este cea mai eficientă și dacă utilizatorii întâmpină mesaje de eroare de pe paginile web. Aceste cookie-uri ne permit să oferim o experiență de înaltă calitate vizitatorilor nostri, precum și să măsuram audiența paginilor www.sanoglucid.ro. Informațiile colectate de aceste cookie-uri nu identifică utilizatorii. Acestea sunt concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea funcționării site-ului nostru.

Acest website utilizeaza Google Analytics, un program de analiza a traficului de internet furnizat de Google, Inc. („Google”). Google Analytics utilizează cookie-uri pentru a ajuta www.sanoglucid.ro să analizeze modul în care utilizatorii utilizează site-ul. Informațiile generate de cookie despre utilizarea www.sanoglucid.ro (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise și stocate de Google.

Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către tine a www.sanoglucid.ro, al compilării rapoartelor privind activitatea site-ului și în furnizarea altor servicii legate de activitatea www.sanoglucid.ro. Google poate, de asemenea, să transmită aceste informații unor terțe părți, în cazul în care acest lucru este cerut prin lege sau în cazul în care aceste terțe părți sunt imputerniciti care prelucreaza informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastra IP cu alte date deținute de Google. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare din browserul dvs. Cu toate acestea, rețineți că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web.

www.sanoglucid.ro a activat functia de anonimizare a IP-urilor dumneavoastra, pentru ca sa nu poata fi utilizate de Google in alt scop decat cel necesar pentru analiza traficului www.sanoglucid.ro.

(c) Functionale: aceste cookie-uri tin minte alegerile pe care le faci, pentru a imbunatati experienta ta.

d) Cookie-urile de direcționare și de publicitate: aceste cookie-uri colectează informații despre obiceiurile tale de navigare pentru a face publicitatea relevantă pentru tine și interesele tale. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita numărul vizualizarilor unei reclame, precum și pentru a ajuta la măsurarea eficacității campaniilor publicitare.

Ce Cookie-uri se folosesc?
Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cookie-urile ce pot fii folosite de www.sanoglucid.rosunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Trusted, Globessl, Pinterest, Profitshare, 2Performant, Google Experiments, Twitter, Google Adwords, Mailchimp, Doubleclick, Hotjar.

Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul www.sanoglucid.rosunt: While(1) Software; companiile de livrare: Fan Courier, Posta-romana, serviciile de email marketing: Mailchimp; procesatorii de plăți online (Payu).

Alte servicii care pot fii folosite: servicii de chat

________________________________

Opțiunile tale privind cookie-urile

Poți ajusta setările de confidențialitate din browser pentru a bloca toate cookie-urile; cu toate acestea, acest lucru ar putea afecta grav experiența ta de navigare, deoarece multe site-uri web ar putea să nu funcționeze corect. Browserul iti poate permite să stergi toate modulele cookie la închiderea browserului. Această opțiune, totuși, duce la ștergerea cookie-urilor persistente, care pot stoca preferințele și setările tale personalizate pe site-urile pe care le vizitezi în mod regulat. Cu toate acestea, este posibil să pastrezi modulele cookie dorite, întrucât browserul dumneavoastra iti poate permite să specifici site-urile care sunt întotdeauna sau niciodată autorizate să utilizeze modulele cookie.

Mai multe detalii despre modul de ștergere a cookie-urilor sau modul de gestionare a cookie-urilor în diferite browsere de internet pot fi găsite accesând linkurile de mai jos:

Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

Pentru a opta sa nu mai fii urmarit de Google Analytics te rugam sa vizitezi:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

IAB a construit următorul site web pentru a oferi informații specifice cu privire la problemele de confidențialitate legate de publicitatea pe internet: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Informații complete despre modul în care organizațiile utilizează modulele cookie sunt disponibile la adresa: www.allaboutcookies.org

________________________________

Catre cine transferam aceste informatii

Vom dezvălui datele tale personale numai pentru scopurile și pentru acele terțe părți enumerate mai jos. Vom lua măsurile adecvate pentru a te asigura că datele personale sunt prelucrate, securizate și transferate în conformitate cu legislația în vigoare.

Divulgarea catre companiile din grupul www.sanoglucid.ro

Informațiile tale personale pot fi comunicate oricărei companii care face parte din grupul nostru, în cazul în care considerăm că este în interesul nostru legitim să o facă în scopuri administrative interne (de exemplu, CRM) sau pentru auditarea și monitorizarea proceselor noastre interne.

Putem, de asemenea, să transferam informațiile tale personale cu companiile din grupul nostru, care ne furnizeaza produse și servicii, cum ar fi sistemele de tehnologie a informației. Accesul la informațiile tale personale este limitat la acei angajați care trebuie să cunoască informațiile personale și pot include angajații din departamentele de marketing, tehnologia informației și de securitate.

Divulgarea către terți

Vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoaștere, catre următoarele categorii de terți:

(a) companiile care ne furnizează produse și servicii (imputerniciti), cum ar fi: While(1) Software, Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Push Engage, Mailchimp, Omniconvert;

(i) agențiile media, cum ar fi cele care organizează campanii promoționale și cele care administrează site-ul www.sanoglucid.ro;

(ii) servicii de market research: analiză, publicitate, strict pentru nevoile www.sanoglucid.ro;

(iv) furnizorii și suportul sistemelor tehnologiei informației, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicații, serviciile de back-up și recuperare în caz de catastrofe și serviciile de securitate cibernetică;

(b) companiile implicate în funcționarea site-ului nostru web, în cazul în care nu ne oferă un serviciu;

(c) alte parti, cum ar fi autoritatile si institutiile publice, contabilii, auditorii, avocatii si alti consultanti externi, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvaluire;

De asemenea, vom dezvalui datele tale personale unor terte parti:

Daca ne dai consimtamantul tau pentru aceasta dezvaluire;
Catre persoane care demonstreaza ca actioneaza legal in numele tau;
Acolo unde este in interesul legitim al www.sanoglucid.ro sa administreze, sa creasca si sa isi dezvolte afacerea;

Daca vindem afacerea sau parti din aceasta, am putea dezvalui datele tale personale catre cumparatorul potential al afacerii ori partilor sale, avand in vedere necesitatea de a mentine continuitatea afacerii.
Daca www.sanoglucid.ro ori o parte substantiala a bunurilor sale sunt achizitionate de o terta parte, caz in care datele cu caracter personal prelucrate de www.sanoglucid.ro vor face parte din proprietatile transferate.
Daca suntem obligati prin lege sa dezvaluim un anumit tip de informatie, in cazul unor solicitari legale a funcționarilor guvernamentali, ori in situatia in care suntem obligati sa respectam cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegală.

(e) pentru a răspunde oricăror reclamații, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui terț, pentru a proteja siguranța oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală;

(f) pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța www.sanoglucid.ro, angajaților noștri, clienților, furnizorilor sau altor persoane.

Unii dintre acești destinatari (inclusiv afiliații noștri) pot folosi datele tale în țări care nu fac parte din Spațiul Economic European. Consultați dedicata de mai jos pentru mai multe detalii despre acest aspect.

________________________________

Restrictii cu privire la utilizarea informatiilor de catre terti

Orice terțe părți catre care dezvaluim informațiile tale personale în conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege și prin contract) în capacitatea lor de a utiliza informațiile dvs. Personale doar în scopurile specific identificate de noi. Vom asigura întotdeauna că orice terțe părți catre care dezvaluim informațiile tale personale sunt supuse obligațiilor de confidențialitate și de securitate în conformitate cu contractele semnate cu ei și cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea îndoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci când dezvăluirea nu este decizia noastră.

Cu exceptia situatiilor detaliate în mod expres mai sus, niciodată nu vom dezvalui, nu vom vinde sau nu vom închiria informațiile tale personale unei terțe părți fără a te notifica și, dacă este cazul, fara a obține consimțământul tau.

______________________________
Transfer de informatii in afara Uniunii Europene

Informațiile personale pot fi prelucrate de către personalul nostru care operează în afara SEE, alți membri ai grupului nostru sau ai unor operatori terți de date pentru scopurile menționate mai sus.

Dacă furnizăm orice informații cu caracter personal despre tine unor astfel de entitati aflate in afara SEE, vom lua măsurile adecvate pentru a ne asigura că destinatarul iti protejează în mod corespunzător informațiile personale, în conformitate cu această notă de informare. Aceste măsuri includ:

– în cazul furnizorilor de servicii cu sediul în SUA, încheierea cu aceștia a unor acorduri contractuale standard aprobate de Comisia Europeană sau asigurarea că aceștia s-au înscris in programul Privacy Shield (a se vedea mai departe https://www.privacyshield.gov/welcome); sau

– în cazul furnizorilor de servicii cu sediul în alte țări din afara SEE (inclusiv Japonia), încheierea de acorduri contractuale standard ale Comisiei Europene cu aceștia.

Mai multe detalii despre pașii pe care îi luăm pentru a-ti proteja informațiile personale în aceste cazuri sunt disponibile la noi, la cerere, contactând-ne (vezi secțiunea 9 de mai jos) în orice moment.

________________________________

CARE SUNT DREPTURILE DVS.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dumneavoastra pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa contact@farmacie.bio.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@farmacie.bio. Vom analiza reclamatia dumneavoastrasi vom colabora cu dumneavoastrapentru rezolvarea problemei.

Regulamentul recunoaște persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat să se asigure de respectarea lor):

  1. Dreptul la informare – art. 13 și 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.
  2. Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile.
  3. Dreptul la ștergerea datelor – art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra ștergerea datelor cu caracter personal te privesc, fără întârzieri nejustificate. Exista, totusi, si excepții de la această regulă, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.
  4. Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.
  5. Dreptul la restricționarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. În unele situații, între momentul în care, spre exemplu, luam decizia de a șterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării) și ștergerea efectivă a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune ștergerii, motivând faptul că ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom “îngheața” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumită perioadă de timp.
  6. Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, într-un format structurat, pentru ca tu să poti decide că le descarci sau, dimpotrivă, că le trimiti unui alt operator..
  7. Dreptul la opoziție – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrării datelor tale personale, atunci când acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct. Ca sa fie mai clar modul in care iti poti exercita acest drept, trebuie mentionat, spre exemplu, ca in toate newsletterele care provin de la www.sanoglucid.ro(indiferent ca vorbim despre newsletttere care ofera doar informare sau newslettere care promoveaza servicii sau produse www.sanoglucid.ro) vei avea intotdeauna posibilitatea sa te dezabonezi. Oferim aceasta posibilitate in absolut toate situatiile, indiferent ca legea ne obliga sau nu la aceasta (nu toate mailurile de la noi sunt considerate a fi marketing direct), pentru ca ni se pare important ca interactiunea ta cu www.sanoglucid.rosa existe doar cata vreme ti-o doresti.
  8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. www.sanoglucid.ro nu realizeaza astfel de profilari care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru persoana vizata. La momentul la care vom realiza astfel de profilari, te vom anunta si vom modifica prezenta nota de informare.
  9. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod posta/l 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro. </p

    Te rugam sa ai in vedere si urmatoarele:

CAT TIMP PASTRAM DATELE

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre www.sanoglucid.ro prin email la adresa contact@farmacie.bio sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Perioada de timp:
Vom încerca să răspundem la solicitarea ta în termen de 30 de zile și putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea cererii tale. În toate cazurile, dacă această perioadă este extinsă, te vom informa despre termenul de prelungire și despre motivele care au condus la aceasta.

Restricționarea accesului:

în anumite situații, este posibil să nu-ți putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorită dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

Fără identificare:

în unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele dvs. personale datorită identificatorilor pe care îi furnizați în solicitarea dvs. În astfel de cazuri, în cazul în care nu vă putem identifica ca persoană vizată, nu suntem în măsură să vă conformăm solicitării dvs. de a vă executa drepturile legale descrise în această secțiune, cu excepția cazului în care furnizați informații suplimentare care să vă permită identificarea. Vă vom informa și vă vom oferi posibilitatea de a oferi astfel de detalii suplimentare.

Exercitarea drepturilor legale:

Pentru a-ți exercita drepturile legale, te rugăm să folosești oricare dintre metodele de contact afișate mai sus.

In vederea exercitarii acestor drepturi de informare, acces, rectificare, restrictionare, stergere, opozitie si/sau portare a datelor cu caracter personal daca este cazul, iti putem  punem la dispozitie doua modalitati:

Un modul online securizat Informatii despre datele tale personale, asociat contului tau, ce contine mecanisme de verificare a identitatii tale in sistemul nostru de referinta.

Verificarea identitatii tale ca posesor de date personale poate necesita furnizarea de date personale suplimentare la un nivel rezonabil, limitat la activitatea de confirmare a identitatii tale
In situatia in care oferim posibilitatea de a crea un cont pe www.sanoglucid.ro si  nu ai un cont si nu doresti sa creezi unul in scopul utilizarii instrumentelor online puse la dispozitie pentru gestionarea datelor tale personale sau nu ai reusit sa utilizezi instrumentele puse la dispozitie in site dupa autentificarea ta sau autentificarea ta a esuat, poti trimite o solicitare scrisa, care sa includa o descriere detaliata si clara a dreptului pe care doresti sa-l exerciti referitor la protectia datelor personale, la adresa de email contact@farmacie.bio

________________________________

Securitate
www.sanoglucid.ro se angajează să protejeze datele tale personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în dulapurile de depozitare. Măsurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

În timpul furnizării către tine a datelor tale personale, datele personale pot fi transferate pe internet. Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizezi, transmiterea de informații între tine și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrii sa fie monitorizat de terti, spre exemplu, fara ca noi sa putem face nimic in aceasta privinta). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor tale personale transmise prin intermediul internetului. Intelegi, deci, ca orice astfel de transmisie este pe propriul tau risc. Odată ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

________________________________

Schimbari in nota de informare

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să modificăm practicile noastre de confidențialitate și să actualizăm și să efectuăm modificări la această nota de informare în orice moment. Din acest motiv, te încurajăm să te intorci în permanență la această nota. Acest document este actual de la data care apare în partea de sus a documentului. Vom trata datele tale personale într-o manieră compatibilă cu notificarea de confidențialitate în baza cărora au fost colectate, cu excepția cazului în care avem consimțământul tau să le tratăm diferit.

________________________________

Informatii de contact

Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la următoarele date de contact:

Email: contact@farmacie.bio

Telefon: 0735.390.878  |
Website: www.sanoglucid.ro